dilluns, 11 de juny del 2018

Esmorzars

Als matins acostumem a menjar:
  • Brioxeria
  • Làctics de vaca
  • Cereals refinats
  • Entrepans d' embotit
  • Fruita
  • Sucs de fruita (envasats o naturals)
Fibra i greix ens donen sacietat, i en aquesta llista poca n' hi ha. Així que aquesta setmana us proposem uns esmorzars perquè tingueu energia fins el migdia:


  • 2 ous bullits amb canonges i alvocat, una torrada de fajol
  • Flocs de civada deixats en remull en llet de civada (sense sucres afegits) a la nevera durant la nit, avellanes i nous crues, llavors de xia i sèsam torrat triturades, una cullera d' oli de coco
  • Flocs de civada calentats un parell o tres minuts en llet de civada (sense sucres afegits), nabius, gerds, 2 nous de Brasil, pipes de carbassa
  • Rodanxes de moniato cuites al forn el dia abans amb canyella i oli de coco
  • Púding de xia (tres cullerades de llavors de xia i 150ml de llet de civada o de coco deixat a la nevera durant la nit), una cullera de cacao 100%, avellanes crues, maduixes i gerds
  • Verat de pot de vidre, torrada d' espelta integral, tomàquet, alvocat i ruca
  • Llenties amb arròs, tomàquet a daus, tahina (crema sèsam torrat) i oli verge extra de primera pressió en fred

Potser em direu que no us quedeu saciats amb aquests exemples, o que al cap d' una estona tornareu a tenir gana... 
Hem habituat el nostre cos a tenir entrades de glucosa cada 2 hores. Però genèticament estem programats per fabricar-ne quan no n' entra. Si ens hem acostumat a no fer-ho necessitem uns dies per re-acostumar el metabolisme.

Prova dues setmanes amb els esmorzars proposats a veure si veus canvis... ;)